کلاس های کنکور دوازدهم

کلاس های کنکور دوازدهم

دوازدهمی ها و پشت کنکوری های عزیز با کنکور فاصله ی چندانی ندارید. اگر هدفتان جدی است، عزم خود را جزم کنید و شروع کنید به مطالعه ی دروس سه پایه بصورت کاملا مفهومی، پایه ای و عمیق. از نکات تستی و تست زنی غافل نباشید. در طی این راه اگر نیاز به کلاس کنکور داشتید، می توانید به مجموعه ی ما اعتماد کنید. اگر در تبریز حضور دارید، فرصت را غنیمت شمرده و با یک تماس تلفنی با ما هماهنگ شوید.
تا خودتان در فضا و موقعیت بسیار آرامش بخش و سرشار از حس خوب رقابت سالم و در محضر اساتید و کادر بسیار حرفه ای و کارکشته ی ما قرار نگیرید، نخواهید دانست که اصل ماجرا چیست. هرچه هست ما نوید یک کلاس کنکور به اصطلاح امروزی ها وی آی پی به شما می دهیم.
منتظر حضورتان هستیم…

ریاضی در سطح دبیرستان به سه شاخه ی کلی حسابان، هندسه و گسسته (و آمار و احتمال) تقسیم می شود. در این بین حسابان حجم بیشتری از مباحث کتاب های درسی و سهم بیشتری از سوالات کنکور را به خود اختصاص می دهد. بطوری که مجموع دو درس هندسه و گسسته (و آمار و احتمال) تقریبا برابر حتی کمتر از تعداد سوالات حسابان کنکور است!

حسابان شامل مباحث کلی اعداد حقیقی، جبر، دنباله ها، مثلثات، تابع، حد و پیوستگی، مشتق و کاربردهای مشتق است. در این بین مباحث پایه یعنی مباحث از اول تا سر مبحث حد از دو جهت نقش کلیدی دارند. یکی این که خود به تنهایی نزدیک به نصف تعداد سوالات کنکور را شامل می شوند. هم این که یادگیری آن ها به عنوان پیش نیازی برای یادگیری مباحث بعدی است. پس عملا بدون یادگیری این مباحث از جواب دادن به اکثر سوالات حسابان عاجز خواهید ماند.

حسابان جزو مباحث کلاسیک ریاضیات است و کاربردهای فراوانی در سایر مباحث و نیز در سایر دروس از جمله فیزیک دارد. علاقه مندان به ادامه ی تحصیل در دانشگاه در دروس فنی و مهندسی به حسابان و هندسه ی تحلیلی باید توجه ویژه ای داشته باشند.

ریاضی گسسته که در قدیم به نام ریاضیات جدید نام گرفته بود بعد از ریاضیات کلاسیک وارد مباحث ریاضی گردید. مباحث آن بر خلاف مباحث کلاسیک یعنی حسابان، عمدتا بر حل های مبتنی بر آزمون و خطا و بکارگیری خلاقیت و تجسم ریاضی استوار است. مطالب آن بسیار شیرین و جذاب و گاهی بصورت بازی و معماست ولی از آن جایی که خلاقیت حرف اول را می زند امکان ارائه ی سوالات از ساده تا سطح المپیاد را دارد! پس باید در مطالعه ی آن دقت کافی نمود تا به تسلط بالایی رسید.

مباحث شمارش بدون شمردن یا همان آنالیز ترکیبی که در ادامه در پایه ی دوازدهم در ارائه ی مباحث ترکیبیات کامل تر بیان می گردند، بسیار کلیدی و سرنوشت ساز هستند که یادگیری آن ها تاثیر بسزایی در یادگیری احتمال یکی دیگر از مباحث ریاضیات جدید (گسسته) دارد. همچنین مدلسازی ریاضیات و کاربرد آن ها با نام نظریه ی گراف ها یکی از مباحث بسیار کاربردی و در عین حال جذاب گسسته هستند. می توان مباحث مربوط به آمار شامل آمار توصیفی و آمار استنباطی را نیز در این شاخه گنجاند.

اما علت اصلی نامگذاری این درس به نام ریاضیات گسسته وجود مبحث بسیار مهم و المپیادی نظریه ی اعداد است که عمدتا با اعداد صحیح سروکار دارد و از آن جا که در اعداد صحیح بین هردو عدد متوالی هیچ عدد دیگری نیست به ریاضی گسسته در مقابل ریاضی پیوسته مشهور است.

سهم سوالات کنکور در درس ریاضی گسسته حدود یک چهارم کل سوالات ریاضی است. پس نمی توان به این راحتی بی خیال ماجرای گسسته شد و می توان یک بار برای همیشه آن را آموخت و به دیگران آموخت!

هندسه یکی از قدیمی ترین های ریاضی است و سهم حدود یک چهارمی در سوالات کنکور را دارد، اساسش با بقیه ی ریاضی کمی فرق دارد.

مباحث آن بر خلاف سایر مباحث ریاضیات، عمدتا بر مبنای ترسیم ، تجسم و تفکر استوار است و به دو دسته ی کلی هندسه ی ترسیمی و هندسه ی تحلیلی تقسیم می شود و هرکدام برای بررسی در هرکدام از دو یا سه بعد در صفحه یا در فضا مسائلی متنوع دارند.

هندسه ی ترسیمی شامل مباحث کلی ترسیمات هندسی دو و سه بعدی و مفهوم استدلال در هندسه است. سپس بکار بستن آن ها در انواع شکل های هندسی شامل انواع چندضلعی های محدب و غیر محدب ، منتظم و نامتنظم ، محاطی و محیطی با تعداد اضلاع 3 یعنی مثلث، 4 که شامل خانواده ی بزرگ و محترم متوازی الاضلاع نیز می شود و تعداد اضلاع بیشتر است. همچنین با مفهوم هندسی دایره که شاید آن را بتوان از دیدگاه ریاضی یک چند ضلعی منتظم با بی نهایت ضلع تعریف کرد ولی این تعریف از این دیدگاه که شاید دایره را از جرگه ی خم ها خارج می کند و  آن را مستحق داشتن کنج می داند، زیاد از لحاظ هندسی دقیق نباشد و باید گفت مکان هندسی نقاطی در صفحه که از یک نقطه ی مشخص به فاصله ی ثابتی هستند، را دایره می گویند. در سه بعد هم می توان انواع شکل های منشوری، شبه منشوری و غیر منشوری از جمله هرم، مخروط و کره را که از دوره ی اول و کاملا مسلط با خود به دوره ی دوم آورده اید درنظر گرفت.

هندسه ی تحلیلی پل ارتباطی بین هندسه و جبر است. پس باید به داشتن پایه ی قوی در جبر توجه بالایی شود. در این نوع از هندسه برای هر نقطه مختصات دو یا سه بعدی در دستگاه مختصات اطلاق می شود و تماما از محاسبات جبری استفاده می شود تا بلاهای مختلف روی شکل ها ایجاد شود.

هندسه ی تحلیلی را باید شامل مختصات نقطه، بردار و خط و تبدیلات در دستگاه مختصات دکارتی دو و سه بعدی و بحث ماتریس و دترمینان و نیز مبحث مهم مقاطع مخروطی از جمله دایره،  بیضی و سهمی دانست.

دانش آموزان رشته ی ریاضی توجه کنند که اکثر رشته های دانشگاهی مهندسی هستند که برگرفته از نام هندسه شاید به نام و مفهوم کلی بعد هستند. پس یک مهندس باید قدرت بالایی از درک مسائل هندسی داشته باشد و شاید به نوعی قضاوت و درک مهندسی که بعدها با آن مواجه می شوید حداقل در حد یک اسم ظاهری برای تفاوت قائل شدن بین یک نفر مهندس  و یک فرد معمولی تجربی، نشات گرفته از همان درک خود خود هندسه باشد!

فیزیک در سطح دبیرستان به دو شاخه ی کلی فیزیک کلاسیک ( تا اواسط قرن 19 میلادی فیزیک فقط همین بود) و فیزیک نوین یا مدرن (اواسط یا اواخر قرن 19 میلادی بصورت حرفه ای ایجاد شد) تقسیم کرد. از لحاظ حجم کتاب درسی فقط دو فصل آخر فیزیک پایه ی دوازدهم مباحث فیزیک نوین هستند و باقی هرچه هست فیزیک کلاسیک است. همچنین فیزیک به دو دسته ی کلی عملی یا کاربردی و نظری نیز تقسیم می شود. اکثر مباحث فیزیک نوین و برخی مباحث  فیزیک کلاسیک، نظری هستند یعنی چون با چشم غیر مسلح و حتی گاهی کاملا مسلح نیز امکان رویت و تجربه ندارند، بر اساس نظریه های ریاضی و اغلب بدون مشاهدات تجربی مستقیم بیان می شوند. این در مقابل فیزیک عملی و کاربردی است که پدیده ها در آن نه تنها امکان آزمایش و مشاهده ی تجربی دارند، بلکه از کاربردهای مستقیم آن در بسیاری از علوم و مهندسی ها و حتی پزشکی استفاده می شود.

همچنین فیزیک دبیرستان را می توان به دو شاخه ی کلی فیزیک مکانیک و فیزیک الکترومغناطیس نیز تقسیم کرد.البته برخی حرفه ای ها اساسا این تقسیم بندی ها را قبول ندارند ما هم فعلا در این جا کاری به کار آن ها نداریم. این به آن در!

فیزیک مکانیک خود به دو زیرشاخه ی کلی مکانیک جامدات و مکانیک سیالات (شاره ها) تقسیم می شود.

مکانیک جامدات خود به دو دسته ی کلی استاتیک و دینامیک تقسیم می شود که  مباحث آن در سطح دبیرستان شامل حرکت شناسی، دینامیک، کار و انرژی، نوسان و موج های مکانیکی است که این مباحث، سهم بسزایی از حجم مطالب کتاب درسی و نیز تعداد سوالات کنکور را به خود اختصاص می دهند. در ضمن همانند نقش حسابان در ریاضی و نیز مفاهیم پایه در مفاهیم تکمیلی حسابان، این مباحث فیزیک بسیار کلیدی هستند. بطوری که علاوه بر سوالات مستقیم از این مباحث، یادگیری این مباحث در یادگیری سایر مباحث فیزیک نیز بسیار مفید و موثر است. همچنین ریاضی بخصوص مباحث موجود در حسابان در عمده مباحث مکانیک کلاسیک در درک ریاضی و قاعده مند ماجرا و حل سریعتر سوال بسیار موثر است. بطور مثال مشتق معادله ی حرکت نسبت به زمان، معادله ی سرعت را به ما می دهد و با وجود این که متاسفانه بطور مستقیم از کتاب درسی حذف شده ولی در درک ماجرا کمک شایانی به ما می کند. زیرا کتاب درسی می گوید شیب خط مماس در هر لحظه در نمودار مکان- زمان سرعت در آن لحظه را نشان می دهد و این یعنی همان مشتق و یعنی همان که باید ریاضی را به فیزیک گره زد وگرنه مطالب در مغز وا می روند!

مکانیک سیالات (شاره ها) شامل ویژگی های فیزیکی مواد، فشار در سیالات در حالت ایستا، معادلات برنولی و پیوستگی و نیز مفهوم نیروی شناوری است. همچنین مفاهیم گرما و ترمودینامیک را نیز می توان به نوعی زیرمجموعه ی این زیر شاخه در نظر گرفت. گرچه گرما در جامدات نیز مطرح است.

فیزیک الکترومغناطیس به طور عمده در فیزیک یازدهم جای گرفته و کمی هم در دوازدهم. شامل الکترواستاتیک یا همان الکتریسیته ی به تعبیر دبیرستانی ها ساکن، جریان الکتریسیته ی مستقیم، مغناطیس، القای الکترومغناطیس و امواج الکترومغناطیس است. نور مرئی به طور خاص در این گروه جای دارد. همچنین می توان مباحث فیزیک نوین یعنی فیزیک اتمی و فیزیک هسته ای را که برمبنای مفهوم کمیت های کوانتمی هستند به دلیل کم حجم بودن و تا حدود زیادی مرتبط بودن در این شاخه قرار داد.

در ابتدا یادآوری می شود که کتاب های شیمی دو رشته ی ریاضی و تجربی دقیقا مشترک هستند. گرچه در عمل و در سطح دانشگاهی پس از یادگیری مباحث و مفاهیم پایه و مشترک شیمی، شیمی که رشته های دانشگاهی تجربی و ریاضی در دانشگاه با هم بررسی می کنند هریک از دیدگاه و نیاز خودشان به شیمی نگاه می کنند. بطور واضح تر می توان گفت، رشته ی مهندسی شیمی و رشته های مرتبط به آن یعنی مهندسی نفت، مهندسی پلیمر و … مکانیکی تر به شیمی نگاه می کنند و در حالت کلی و خیلی ساده فرآیند را طراحی می کنند تا بتوانند از شیمی برای اکتشاف، استخراج، پالایش و تولید بهتر و هدفمندتر مواد استفاده کنند. بر خلاف شیمی که به واکنش ها می پردازد.

اما در کتاب درسی همه از دیدگاه کنکور با هم مساوی اند. البته بجز کسانی که تقوای شیمیایی بالاتری داشته باشند! همانا این زمانی محقق می شود که با محاسبات ریاضی در کنار درک مطالب و حتی گاهی کاملا حفظ کردن مطالب میانه ی خوبی داشته باشیم. اساس شیمی جدول تناوبی است باید کاملا جدول تناوبی خورتان بالا باشد. همچنین موازنه ی واکنش های شیمیایی و نیز استوکیومتری نیز خوراکتان باشد. در شیمی آلی برخی تفاوت ها را تمییز دهید. آنچه از شیمی می ماند که کم هم نیست یک سری واکنش ها و کاربردهاست که همانطور که ذکر شد حتی شاید مجبور باشید حفظشان کنید. پاورقی ها و توضیحات عکس ها و هرچیز ریز در کتاب درسی شیمی گاهی اتفاقا در سوالات کنکور درشت می شوند حتی ممکن است بیشتر از شیمی به اطلاعات عمومی یا جغرافیا و علوم مرتبط بستگی داشته باشند. ولی چه کنیم که این ها را هم به سینی مزه ی مطالعه ی شیمی اضافه کنید.

ریاضی تجربی در سطح دبیرستان به سه شاخه ی کلی حسابان ، هندسه و  آمار و احتمال تقسیم می شود. حتی اگر برخی از این نام ها و تقسیم بندی ها را در کتاب های درسی رشته ی تجربی نبینید. در واقع ریاضی تجربی کوچک شده ای از حجم تمامی کتاب های درسی ریاضی رشته ی ریاضی با حذف برخی مباحث عمدتا از ریاضی گسسته است. البته در هندسه و مخصوصا حسابان نیز مباحثی وجود دارند که تجربی ها بر خلاف ریاضی ها در کتاب درسی خود ندارند و اصولا نباید حداقل بطور مستقیم مورد سوال در کنکور واقع شوند. بطور مثال در کابرد مشتق مباحث نقطه ی عطف و جهت تقعر به طور مستقیم  در رشته ی تجربی وجود ندارد!

در این بین حسابان حجم بیشتری از مباحث کتاب های درسی و سهم بیشتری از سوالات کنکور را به خود اختصاص می دهد.حسابان شامل مباحث مجموعه ها و اعداد حقیقی، جبر، دنباله ها، مثلثات، تابع به عنوان مباحث پایه و نیز حد و پیوستگی، مشتق و کاربردهای مشتق به عنوان مباحث تکمیلی وجود دارند. مباحث پایه نقش کلیدی دارند. یکی این که خود به تنهایی نزدیک به نصف تعداد سوالات کنکور را شامل می شوند. هم این که یادگیری آن ها به عنوان پیش نیازی برای یادگیری مباحث بعدی است. پس عملا بدون یادگیری این مباحث از جواب دادن به اکثر سوالات حسابان عاجز خواهید ماند.

هندسه شامل هندسه ی ترسیمی با تاکید و توجه بر مثلث  و هندسه ی تحلیلی با تاکید و توجه بر مقاطع مخروطی می باشد. در مورد مثلث به قضیه ی تالس، تشابه و نیز روابط طولی می توان اشاره کرد. در مقاطع مخروطی دایره تقریبا بطور کامل و بیضی بیشتر بطور مفاهیم اولیه و اساسی خودنمائی میکنند و عملا خبری از سهمی و هذلولی نیست.

آمار و احتمال نیز همان طور که از نامش بر می آید شامل دو مبحث کلی آمار و احتمال است. البته شاید بتوان مجموعه ها را در این طبقه بندی نیز جا داد. همین طور شمارش بدون شمردن یا همان مباحث پایه ای آنالیز ترکیبی در این وجود دارد. بیشترین تعداد تست آمار و احتمالی که می تواند در کنکور مورد سوال واقع شود 6 تست است که معمولا تعدادش از این حرف ها کمتر است.

فیزیک در سطح دبیرستان به دو شاخه ی کلی فیزیک کلاسیک ( تا اواسط قرن 19 میلادی فیزیک فقط همین بود) و فیزیک نوین یا مدرن (اواسط یا اواخر قرن 19 میلادی بصورت حرفه ای ایجاد شد) تقسیم کرد. از لحاظ حجم کتاب درسی فقط دو فصل آخر فیزیک پایه ی دوازدهم مباحث فیزیک نوین هستند و باقی هرچه هست فیزیک کلاسیک است. همچنین فیزیک به دو دسته ی کلی عملی یا کاربردی و نظری نیز تقسیم می شود. اکثر مباحث فیزیک نوین و برخی مباحث  فیزیک کلاسیک، نظری هستند یعنی چون با چشم غیر مسلح و حتی گاهی کاملا مسلح نیز امکان رویت و تجربه ندارند، بر اساس نظریه های ریاضی و اغلب بدون مشاهدات تجربی مستقیم بیان می شوند. این در مقابل فیزیک عملی و کاربردی است که پدیده ها در آن نه تنها امکان آزمایش و مشاهده ی تجربی دارند، بلکه از کاربردهای مستقیم آن در بسیاری از علوم و مهندسی ها و حتی پزشکی استفاده می شود.

همچنین فیزیک دبیرستان را می توان به دو شاخه ی کلی فیزیک مکانیک و فیزیک الکترومغناطیس نیز تقسیم کرد.البته برخی حرفه ای ها اساسا این تقسیم بندی ها را قبول ندارند ما هم فعلا در این جا کاری به کار آن ها نداریم. این به آن در!

فیزیک مکانیک خود به دو زیرشاخه ی کلی مکانیک جامدات و مکانیک سیالات (شاره ها) تقسیم می شود.

مکانیک جامدات خود به دو دسته ی کلی استاتیک و دینامیک تقسیم می شود که  مباحث آن در سطح دبیرستان شامل حرکت شناسی، دینامیک، کار و انرژی، نوسان و موج های مکانیکی است که این مباحث، سهم بسزایی از حجم مطالب کتاب درسی و نیز تعداد سوالات کنکور را به خود اختصاص می دهند. در ضمن همانند نقش حسابان در ریاضی و نیز مفاهیم پایه در مفاهیم تکمیلی حسابان، این مباحث فیزیک بسیار کلیدی هستند. بطوری که علاوه بر سوالات مستقیم از این مباحث، یادگیری این مباحث در یادگیری سایر مباحث فیزیک نیز بسیار مفید و موثر است. همچنین ریاضی بخصوص مباحث موجود در حسابان در عمده مباحث مکانیک کلاسیک در درک ریاضی و قاعده مند ماجرا و حل سریعتر سوال بسیار موثر است. بطور مثال مشتق معادله ی حرکت نسبت به زمان، معادله ی سرعت را به ما می دهد و با وجود این که متاسفانه بطور مستقیم از کتاب درسی حذف شده ولی در درک ماجرا کمک شایانی به ما می کند. زیرا کتاب درسی می گوید شیب خط مماس در هر لحظه در نمودار مکان- زمان سرعت در آن لحظه را نشان می دهد و این یعنی همان مشتق و یعنی همان که باید ریاضی را به فیزیک گره زد وگرنه مطالب در مغز وا می روند!

مکانیک سیالات (شاره ها) شامل ویژگی های فیزیکی مواد، فشار در سیالات در حالت ایستا، معادلات برنولی و پیوستگی و نیز مفهوم نیروی شناوری است. همچنین مفاهیم گرما و ترمودینامیک را نیز می توان به نوعی زیرمجموعه ی این زیر شاخه در نظر گرفت. گرچه گرما در جامدات نیز مطرح است.

فیزیک الکترومغناطیس به طور عمده در فیزیک یازدهم جای گرفته و کمی هم در دوازدهم. شامل الکترواستاتیک یا همان الکتریسیته ی به تعبیر دبیرستانی ها ساکن، جریان الکتریسیته ی مستقیم، مغناطیس، القای الکترومغناطیس و امواج الکترومغناطیس است. نور مرئی به طور خاص در این گروه جای دارد. همچنین می توان مباحث فیزیک نوین یعنی فیزیک اتمی و فیزیک هسته ای را که برمبنای مفهوم کمیت های کوانتمی هستند به دلیل کم حجم بودن و تا حدود زیادی مرتبط بودن در این شاخه قرار داد.

مباحث و سرفصل های فیزیک رشته های ریاضی و تجربی تفاوت هایی با همدیگر دارند. این تفاوت ها کم هم نیستند ولی عمده تفاوت های فیزیک ریاضی و تجربی در این دو مورد هستند :

  • نبود فصل ترمودینامیک در فیزیک 1 دهم در رشته ی تجربی
  • نبود مفاهیم حرکت سقوط آزاد و حرکت دایره ای در فیزیک 3 دوازدهم در رشته ی تجربی

در ابتدا یادآوری می شود که کتاب های شیمی دو رشته ی ریاضی و تجربی دقیقا مشترک هستند. گرچه در عمل و در سطح دانشگاهی پس از یادگیری مباحث و مفاهیم پایه و مشترک شیمی، شیمی که رشته های دانشگاهی تجربی و ریاضی در دانشگاه با هم بررسی می کنند هریک از دیدگاه و نیاز خودشان به شیمی نگاه می کنند. بطور واضح تر می توان گفت، رشته ی مهندسی شیمی و رشته های مرتبط به آن یعنی مهندسی نفت، مهندسی پلیمر و … مکانیکی تر به شیمی نگاه می کنند و در حالت کلی و خیلی ساده فرآیند را طراحی می کنند تا بتوانند از شیمی برای اکتشاف، استخراج، پالایش و تولید بهتر و هدفمندتر مواد استفاده کنند. بر خلاف شیمی که به واکنش ها می پردازد.

اما در کتاب درسی همه از دیدگاه کنکور با هم مساوی اند. البته بجز کسانی که تقوای شیمیایی بالاتری داشته باشند! همانا این زمانی محقق می شود که با محاسبات ریاضی در کنار درک مطالب و حتی گاهی کاملا حفظ کردن مطالب میانه ی خوبی داشته باشیم. اساس شیمی جدول تناوبی است باید کاملا جدول تناوبی خورتان بالا باشد. همچنین موازنه ی واکنش های شیمیایی و نیز استوکیومتری نیز خوراکتان باشد. در شیمی آلی برخی تفاوت ها را تمییز دهید. آنچه از شیمی می ماند که کم هم نیست یک سری واکنش ها و کاربردهاست که همانطور که ذکر شد حتی شاید مجبور باشید حفظشان کنید. پاورقی ها و توضیحات عکس ها و هرچیز ریز در کتاب درسی شیمی گاهی اتفاقا در سوالات کنکور درشت می شوند حتی ممکن است بیشتر از شیمی به اطلاعات عمومی یا جغرافیا و علوم مرتبط بستگی داشته باشند. ولی چه کنیم که این ها را هم به سینی مزه ی مطالعه ی شیمی اضافه کنید.

اگر بخواهیم خیلی کلی به ماجرای زیست نگاه کنیم، می توان زیست را به دو دسته ی کلی زیست گیاهی و زیست جانوری تقسیم کرد. همچنین بدن انسان را می توان یک دسته ی جداگانه یا زیرمجموعه ای از زیست جانوری که معمولا دسته ی جداگانه مصطلح تر است، در نظر گرفت.

تمام شد. این بود کل زیست. ولی نه نکته ی بسیار قابل توجه در زیست درک مطالبی است که در سوالات مطرح می شود. هم ممکن است ترکیبی مطرح شوند که خود ماجرای پیچیده ای از ارتباط بین فصل ها را دربر می گیرد و هم ممکن است فلسفی مطرح شوند.

فلسفی از این نظر که در روی سوال و تک تک گزینه ها که خود ممکن است شامل یک یا چند جمله باشند بجای استفاده و اشاره ی مستقیم از یک اندام، بافت و … یا کاربرد آن یا محل آن، آدرس آن یا راهنمایی در مورد ویژگی های آن داده شود و در یک تست مواجه می شوید با کلی کلمه که باید زیرش خط بکشید ببینید که هر کلمه دقیقا چه می گوید. به این پیچیدگی که بیشتر شبیه سوالات هوش و استعداد تحلیلی هستند، بکار بردن پیشوندها و پسوندها و قیدها و صفت ها را نیز در هرچه گمراه کردن داوطلب اضافه کنید. بطور مثال بیان شود همیشه، معمولا، اکثرا، گاهی و … که ممکن است جواب را تحت تاثیر قرار دهد.

نکته ی آخر در هرچه پیچیده تر شدن ماجرا تسلط بسیار کامل بر تک تک شکل ها حتی گاهی تجسم سه بعدی و از نماهای دیگر آن هاست و این که مثلا کلیه ی چپتان بالاتر از کلیه ی راستتان است !

شما را با تجزیه تحلیل زیست تنهایتان می گذاریم… نه … هستیم در خدمتتان.

  • همه دوره ها
  • کلاس های کنکور دوازدهم رشته ی ریاضی
  • کلاس های کنکور دوازدهم رشته ی تجربی
  • کلاس های کنکور دوازدهم رشته ی انسانی

کلاس حضوری ریاضی کنکور تجربی

بدون امتیاز 0 رای
9,000,000 تومان
0
9,000,000 تومان

کلاس حضوری حسابان کنکور ریاضی

بدون امتیاز 0 رای
9,000,000 تومان
0
9,000,000 تومان

کلاس حضوری گسسته کنکور ریاضی

بدون امتیاز 0 رای
4,500,000 تومان
0
4,500,000 تومان